Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перший погляд на нову Toyota Yaris Cross

Нарешті головний конкурент для Nissan Juke виходить на європейський ринок, але якщо подивитись уважніше то зрозуміло – суперників у Toyota Yaris Cross дещо більше. По-перше мова йде про такі моделі як Renault Captur, Peugeot 2008, Ford Puma та Skoda Kamiq. Всі вони виступають в сегменті суб компактних позашляховиків, які мають лише передній привід та мало об’ємні бензинові двигуни. Поставки нового кросовера від Toyota стартують вже з травня цього року за базовою ціною від 20 тисяч євро.

Toyota Yaris Cross у версії Dynamic матиме широкий спектр додаткового обладнання та опцій, які необхідні для вдалого старту продажів. Тож у «стартовий» пакет потрапили 18-дюймові легкосплавні диски, шкіряний пакет оздоблення керма та важіля КПП, декоративні елементи оздоблення та сучасну мультимедійну систему. Компактний кросовер базується на платформі під назвою Toyota Global New Architecture (TNGA), яка лежить в основі таких автомобілів як Yaris, Corolla та RAV4. Така конструкція може запропонувати Yaris Cross гібридні силові установки, що в принципі і сталося. Кросовер оснащений 1,5-літровим силовим агрегатом та електродвигуном, які в сумі розвивають 114 к.с. В парі з двигуном агрегатується варіатор CVT. Динаміка розгону з 0 до швидкості у 100 км/год теж непогана, але перевірити заявлені 11 секунд ми зможемо лише під час тест-драйву. За попередньою інформацією середня витрата пального для Toyota Yaris Cross не перевищить 4 літрів на кожні 100 км пробігу. Крім цього виробник пропонуватиме кросовер і з суто бензиновим мотором для деяких ринків східної Європи, Китаю та Латинської Америки.

Зовнішність Toyota Yaris Cross багато в чому перетинається з іншими моделями компанії Toyota, але в екстер’єрі є і індивідуальні риси та стилістичні рішення. Водночас, кросовер не втратив у практичності та комфорті, про що свідчить довга колісна база та технологічні рішення. Інтер’єр підтримує прагнення бренду покращити якість оздоблення та матеріалів обробки салону. Також, японці успішно впроваджують нові стандарти в ергономіці та зручності керування автомобілем.

Після декількох років невдалих експериментів у дизайні та використання застарілих технологій японці потроху нарощують темпи розвитку та впровадження високих європейських стандартів автомобілебудування. Новий Toyota Yaris Cross здатен попсувати нерви конкурентам та зайняти свою нішу у сегменті компактних позашляховиків…

 

 

30.03.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перший погляд на нову Toyota Yaris Cross

Політика конфіденційності